Home » Demand » Tools

PLAATS recruitment software

Je organisatie heeft regelmatig vacatures waarop nieuwe collega’s gezocht worden. Het rekruteren van nieuwe medewerkers is geen hoofdzaak maar een bijzaak. De processen zijn niet goed ingericht, waardoor je niet optimaal werkt.

Met ons ATS (Applicant Tracking System) PLAATS bieden we je een flexibele, niet te complexe en overzichtelijke omgeving. Het is mogelijk om je openstaande vacatures, via ons systeem, op je website te tonen. Je kunt eenvoudig zoekopdrachten uitzetten in de pool van kandidaten die in het verleden bij je hebben gesolliciteerd. Er is ruimte voor uitgebreide verslaglegging en opslag van ontvangen cv’s. Je kunt de volledige sollicitatieprocedure van a-z bewaken. 

Meer weten...

 

je eigen sollicitatie app

Je wilt een eigentijdse uitstraling hebben en mogelijk een nieuwe doelgroep aanspreken met hedendaagse middelen. Je hebt in het verleden overwogen om een eigen “werken bij app” te bouwen. Je wilt niet de kosten dragen voor het bouwen van een app.

De startkosten voor het bouwen van een eenvoudige app bedragen tussen € 50.000 - € 100.000, nieuwe releases zijn hierbij uitgesloten. We bieden je de mogelijkheid om razendsnel en kosten efficiënt een eigen sollicitatie app / matchingstool te lanceren. Je eigen app, met jouw naam en in jouw huisstijl.

Meer weten...

 

JobTalk

Bestaande jobboards zijn erg kostbaar. Daarbij is het vaak tijdrovend een vacature te plaatsen, sollicitatiebrieven door te nemen en te reageren op kandidaten.

 JobTalk is de nieuwe manier van solliciteren. Je maakt voor erg lage kosten een vacature aan, swipet door het aanbod, liket een kandidaat, wordt een match en kunt rechtstreeks met elkaar chatten in de app. Bij aanname van een nieuwe medewerker wordt er geen wervingsfee berekend. Maak je account aan op https://www.job-talk.nl/app/#/login en kom rechtstreeks in contact met één van de 14.000 werkzoekenden.