Home » Demand » Diensten

werving en selectie

Je zoekt nieuwe collega’s, maar hebt de capaciteit niet om hen te rekruteren. Je wilt jouw netwerk vergroten om zo sneller een nieuwe collega te vinden.Je wenst alleen op basis van no cure no pay met een externe partij samen te werken.

Onze professionele recruiters selecteren en benaderen de juiste kandidaten voor jouw organisatie. Wij voeren 1 op 1 gesprekken met hen en trekken referenties na, waarna wij  beoordelen of zij geschikt zijn om voorgesteld te worden. Deze traditionele werkwijze doen wij op no cure no pay basis, waarbij we een wervingsfee hanteren bij in dienst treding. 

                   "zij hebben veel kennis en contacten in de markt"
riny van keulen

headhunting

Jij en je collega’s weten precies wie je het liefste in dienst zou willen nemen en waar deze mensen op dit moment werkzaam zijn. Het liefste benader je hen, maar niet uit jouw naam of jouw bedrijfsnaam.   

Als onafhankelijke partij kunnen wij medewerkers, die niet actief aan het solliciteren, benaderen. Als Perfect Link enthousiasmeren wij hen over onze opdrachtgever. Deze manier van benaderen door ons wordt door kandidaten als erg positief ervaren en blijkt succesvol. Onze vorm van headhunting doen we op uur basis. 

"ik was niet actief op zoek naar een baan" 
guy schwarzmans

detachering

Je wenst flexibiliteit als het gaat om het personeelsbestand.

Voor tijdelijke projecten helpen wij je graag met professionals die met hun hands on ervaring direct up and running zijn. Wij dragen de verantwoording voor het naleven van de wettelijke voorschriften (VAR, ID etc) en jouw organisatie maakt optimaal gebruik van flexibiliteit. 

"dat werkt beter dan bij een groot bureau waar je als ZZP'er een nummer bent"
rory hendricks

interim recruiting

Je ondervindt dat de arbeidsmarkt krapper wordt, je recruiter is langere tijd niet aanwezig of jouw eigen recruiters hebben hun handen reeds vol. Toch dient je organisatie te groeien en wil je continuïteit in je recruitment proces.   

Onze interim recruiters zijn op uurbasis inzetbaar, op locatie of vanuit onze eigen locatie. 75% van de arbeidsmarkt staat latent open voor een nieuwe baan. Dit is een groep die niet aan het solliciteren is en hierdoor actief benaderd dient te worden. Door de jaren lange ervaring van onze recruiters, verstaan wij als geen ander het vak van verleiden van kandidaten om een overstap te maken. Wij kunnen in korte tijd het verschil voor je maken bij het vinden van een nieuwe collega. 

 "kwaliteit van de kandidaten is erg hoog"
paul van gerwen