Aan het woord

Home » Aan het woord » roel rens

roel rens

Ergens in het eerste kwartaal van 2012 werd ik door Perfect Link benaderd voor een oriënterend gesprek. Ze hadden een opdracht waar mijn profiel wellicht bij zou kunnen passen. Als freelance consultant ben ik afhankelijk van opdrachten aangeboden door goede en vooral betrouwbare tussenpartijen, dus mijn interesse was direct gewekt.

Na het eerste oriënterende gesprek had ik een goede indruk van Perfect Link en haar medewerkers. Perfect Link is duidelijk in waar ze voor staan, wat voor opdrachten ze in hun portfolio hebben en hoe zij hun rol zien bij de invulling van een opdracht. Aan de hand van de vragen die werden gesteld kon ik merken dat ze op zoek waren naar een duidelijk profiel van mij als professional, maar ook als persoon.

Sinds April 2012 ben ik via Perfect Link op projectbasis werkzaam voor een opdrachtgever in Den Bosch. Deze opdracht vul ik met veel plezier in op fulltime basis. Het is een uitdagend dynamisch project waar ik als ICT professional echt mijn ei in kwijt kan.

Ook tijdens de looptijd van het project heb ik meerde malen contact gehad met Perfect Link en tonen ze zich betrokken bij de gang van zaken en de persoon achter de freelancer. Ik hoop dat ook voor toekomstige opdrachten Perfect Link me weet te vinden.